Første år er gået

Første år er gået og sikke et år det har været. Jeg startede i efteråret 2015 med at undersøge mulighederne for at åbne min egen butik, med tilhørende webshop og kort tid efter stod jeg med omkring 20 leverandører som gerne ville støtte op om mit projekt.

Siden da gik det stærkt med at finde lokaler, finde nogen som kunne hjælpe med at lave en webshop, indkøb, indretning af lokaler, indkøb af inventar osv.

Ikke desto mindre blev det 1. april 2016, hvor vi åbnede shoppen og slog dørene op i butikken på Silkeborgvej i Århus for første gang.

Vi havde brugt de seneste uger dag og nat på at oprette varer i webshoppen, for ikke at tale om at få stablet inventar på benene, prismærket varerne og lavet fine oplæg i butikken. Alle i mit bagland og nærmeste netværk, var blevet kontaktet og aktiveret, med det som de nu kunne bidrage med, og tusind tak for det. Uden familie og venner havde vi aldrig kunne åbne i tide. Selv åbnings receptionen blev aflyst, da de sidste varer blev sat på plads aftenen inden åbningen.

Jeg var både spændt og nervøs, ville der overhovedet komme nogen i butikken? Og hvad med webshoppen, hvordan printede man lige en ordre? og ville der overhovedet komme nogen ordre?

Klokken blev 06.00 fredag morgen og de første ordre var allerede tikket ind. WOW det havde jeg på ingen måde regnet med, det fortsatte hele dagen. Samtidigt var butikken godt besøgt med både kunder, familie og venner som ønskede tillykke. Jeg har aldrig været så stresset før i hele mit liv, havde ikke engang tid til at hilse på folk jeg kendte som kom forbi for at sige hej.

Venner og familie var igen aktiveret til at hjælpe med at pakke og sende ordre. og vi pakkede bogstavelig talt hele weekenden. Åbningen var en kæmpe succes, som jeg slet ikke havde turdet håbe på.

De efterfølgende måneder har været hårde og til tider ekstremt hårde, med lange arbejdsdage en lille gut derhjemme som også kræver ens fulde opmærksomhed. Og børn er jo syge, men det er jeg ikke, mine sygedage kan nok tælles på en hånd i mit arbejdsliv. Lige indtil min søn startede i dagpleje, så skal jeg love for at opkast, omgangssyge og influenza er blevet til hverdagskost. Jeg har endda måttet lukke butikken en dag, da jeg ikke havde mulighed for at åbne den.

Set i bakspejlet har, har der været mange op og nedture det seneste år og dage, hvor jeg har haft lyst til at smide håndklædet i ringen, og bare skride fra det hele. Alligevel er der hele tiden nogen som har holdt mig til ilden, søde kunder, venner og families opbakning har været alfa og omega. Og ja så er jeg nok også ret stædig af natur og giver ikke så let op, når jeg først har sat mig noget for, så gør jeg det 100% og kæmper til det sidste.

Første år er gået og jeg ser tilbage på et år, som er fløjet afsted og alligevel har det til tider føltes som om tiden stod stille. Vi har holdt Babydks første fødselsdag og den slog åbningen med mange mil og jeg står tilbage og er simpelthen så taknemmelig for alle jer som støtter op om min lille biks.

Tak til alle jer som kommer i butikken, tak for alle de hyggelige snakke vi har og tak til alle jer bag skærmene, som ikke har mulighed for at komme i butikken, men alligevel skriver søde mails, sms'er, sender billeder af jeres skønne unger og ikke mindst slik, bliv endelig ved med det 😉

Det er på grund af jer at jeg kan ud leve en drøm og jeg håber bestemt at i også vil være med til at fejre vores to års fødselsdag i 2018. Jeg har så mange ideer og kan slet ikke lade være med at blive ved og tro mig det næste år kommer til at byde på mange nye og spændende tiltag, som jeg glæder mig til at afsløre for jer.

Jeg har, som du måske har opdaget, lidt svært ved at begrænse mig når jeg først går i gang, så nu vil jeg afslutte denne beretning og sige tak fordi du gad at læse den til ende.

 

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER