Derfor skal du vælge tøj af bambus til dit barn

Bambus er et bæredygtigt og miljøvenligt materiale

Bambus er et både bæredygtigt og miljøvenligt materiale. Årsagen til dette er at bambus gror 100% naturligt uden brug af hverken pesticider eller andre kemikalier. Bambus kan gro uden vand i meget lang tid og kan derfor både overleve tørke og oversvømmelser. Bambus planten er den hurtigst voksende plante som findes her på jorden, og spreder sig selv naturligt. Det er derfor ikke nødvendigt at plante nye marker.

Bambus har en positiv effekt på CO2 niveauet

Bambus absorberer mere CO" end almindelige træer og planter og har derfor en positiv effekt på CO2 niveauet på vores jord. Derudover er bambus også biologisk nedbrydeligt.

Tøj af bambus

Bomuld er en af de mest brugte materialer til produktion af børnetøj, men bambus har faktisk mange flere gode egenskaber for børn end bomulden. Derfor er der også flere og flere som nu er begynd at benytte bambus når de producerer babytøj og børnetøj.

Hvorfor vælge tøj til dit barn lavet af bambus?

Bambus har en svedabsorberende og svedtransportereden effekt, det er utroligt åndbart og klistrer ikke til huden, når man sveder. Dette betyder at dit barn ikke ligger badet i sved, derfor er tøj lavet af bambus godt til dig der har et meget varmt barn.

Bambus er temperaturregulerende

Ligesom uld har bambus også en temperaturregulerende effekt. Det holder derfor barnet varmt når det er koldt, samt giver en kølende effekt når det er varmt. Små børn og babyer kan ikke selv regulere deres kropstemperatur, derfor er tøj lavet i bambus rigtig godt til netop små børn.

Tøj af bambus er særdeles allergivenligt

Bambus har fra naturens side en antibakteriel effekt, hvilket betyder at der ikke er brug for skadedyrsbekæmpelse. Denne egenskab bevares i tekstilen, hvilket betyder at bakterier og husstøvmider ikke kan leve her i. Derfor er tøj lavet af bambus også særdeles allergivenligt.

Bambus til sart hud

Har du et barn med eksempelvis børneeksem, eller blot meget sart hud er tøj lavet af bambus også særdeles godt. Da bambus fibrene er utroligt bløde og glatte og derfor ikke generer huden.

 

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER