Cam Cam stofble anmeldelse

Cecilie, Tobias og Otto har testet Cam Cam stofble, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Stor begejstring for Cam Cam stofble

Allerede da vi pakkede stofbleen fra Cam Cam ud, kunne vi mærke at denne stofble var i topkvalitet. Jeg må indrømme at jeg allerede havde købt et par stykke af Cam Cam stofbleerne, men det gjorde bestemt ikke begejstringen mindre.

Stofble i blød og dejlig tyk kvalitet

Stofbleen er blød, dejlig tyk og ikke mindst stor. Stofbleen bliver ikke mindre lækker af at blive vasket og beholder sin flotte farve, selv efter 6 vaske.

Vi har brugt stofbleen til gylp, men også som ble. Da stofbleen er tyk og stor, har man også følelsen af at den kan holde på en tissetår eller to og det viste sig også at holde stik.

TIP: På de varme dage brugte vi stofbleen som dyne og som dyne virkede den upåklageligt. Let og luftig, men stor nok til at dække vores Otto og jeg havde også følelse af at det gav ham lidt tryghed, da den alligevel er lidt tyk.

Klar anbefaling af Cam Cam stofble

Stor anbefaling herfra. Vi benytter os faktisk kun af stofbleerne fra Cam Cam, da de har flere funktioner og bare er helt igennem lækre.

På en skala fra 1-6, vil jeg give stofbleen karakteren 5. Stofbleerne har nogle store mærker sidende på sig i det ene hjørne og det kan i nogle tilfælde være en smule irriterende, men dog ikke irriterede nok til at de ikke stadig er fantastiske!

Se produkter fra Cam Cam

Se mere her

Denne anmeldelse er skrevet af Cecilie fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken. Tilmeld mig til kundeklubben.