Anmeldelse af Sophie la Girafe babykit

Anmeldelse af Sophie la Girafe babykit er beskrevet af Cecilie fra vores forbrugerpanel.

Vi har fået æren af at teste Sophie La Girafe startplejesæt til baby, som indeholder en lille ansigtscreme, bodylotion, babyolie og hår- og kropsshampoo. Alle tuber indeholder 20 ml.

Nor har lige fra sit første bad nydt at være i det varme vand, og nu er han såmænd også begyndt at plaske med arme og ben, hvilket er en våd men virkelig fornøjelig oplevelse hver gang. 

Mine første tanker om produktet 

Sophie La Girafe, er et populært mærke, som man hurtigt får nys om, når man venter sig en lille. Men det er faktisk ikke noget som vi herhjemme har leget så meget med. Jeg har derfor været spændt på at se, hvad dette kit kunne byde på, særligt da jeg ikke har forbundet mærket med bade- og pleje produkter til baby.

Designet/ indpakningen er meget tro mod resten af serien. Det er et lækkert og simpelt design, holdt i unisex farver og vil derfor passe ind på ethvert børneværelse og badeværelse. 

Brugervenligt? 

Produktet har korte engelske og franske beskrivelser bag på tuberne, hvilket som udgangspunkt er fint. Men jeg har også orienteret mig en del via internettet, for at finde ud af mere information om produkterne, da beskrivelserne er meget begrænsede. Alle produkterne har dog denne lille beskrivelse angående brug. De er nemme at åbne og både body- og face lotion, kommer ud af tuben i den hastighed og mængde man ønsker, de er meget nemme at styre. Olien er lidt tynd og kommer derfor hurtigt ud af tuben, hvilket man skal være opmærksom på.

Jeg vil trods ovenstående uddybning af brugervenligheden, beskrive produkterne som simple og enkle at bruge, da plejeprodukterne er som forventet og som andre produkter i samme genre. 

Produkterne i brug – den egentlige test

Hair & Body Wash – Denne body wash er mild og lækker og vi er glade for at bruge den. Nors hud virker ren længe og den bliver helt blød og tør uden yderligere produkter efterfølgende. Denne shampoo er meget drøj i brug.

Jeg forsøger at undgå at efterskylle Nor for sæbe når han har været i bad, da det ikke har været så populært tidligere, når nu han er blevet ren. Derfor putter jeg sæben i badekarret til sidst, når al vand er hældt op, da det har en tendens til at skumme helt vildt! Jeg kunne forestille mig at større børn ville syntes det var helt fantastisk. Og skummen giver rigtig god mening, hvis det er samme version som den store på 150 ml, som hedder ”Bubble bath”.

Vi har brugt produktet i godt 1,5 måned og Nors hud er stadig blød som smør – vi er meget glade for at bruge denne body wash – den er virkelig lækker. 

Body lotion/ Face cream – Jeg kan læse at disse lotions er udviklet specielt til babyhud, at den er fugtgivende og efterlader huden blød og smidig. Personligt benytter jeg helst lidt babyolie, når det handler om Nors endnu fine babyhud og jeg har derfor ikke meget erfaring med disse lotions. Men jeg vil beskrive både body- og face cream som lækre bløde i konsistensen og med en lidt fed følelse, som jeg tror kan være godt til særligt de kolde måneder. Vi glæder os til at benytte produkterne mere når Nor bliver ældre og begynder at bruge flere typer lotion. 

Baby oil - Vi bruger ikke særligt meget babyolie generelt, men jeg ynder at bruge en god olie, når vi laver babymassage. Olien er tyndt flydende, hvilket kan være svært at håndtere, da det hurtigt glider rundt på den lille mave eller de runde arme, men olien finder hurtigt en god balance med huden og virker ikke fedtet, men smidiggør huden, så den bliver nem at arbejde med. Derudover mener jeg sagtens, at man kan bruge olien, som en slags lotion, når babyhuden har tendens til at tørre lidt ud, eller putter et par dråber i badevandet. 

Ecocert produkter – en god garanti 

Produktet er Ecocert, hvilket er min garanti for et certificeret økologisk produkt uden parabener og syntetisk parfume, så vidt jeg kan læse mig til. Dette er naturligvis et kæmpe plus i bogen, når det handler om mit barn. Vi forsøger helt generelt at undgå parfume i hverdagen, når det omhandler Nor og disse produkter går fint i tråd med det, som jeg ville forvente af et babyprodukt. Produktet formår samtidig at henlede mine tanker på wellness, med en meget mild ”duft” af renlighed og kvalitet. 

En samlet vurdering 

Dette lille plejekit er super fint til prisen, hvor du kan afprøve produkterne inden du investerer i de større versioner, og derudover syntes jeg også, at det er en rigtig fin lille gaveide eller som rejsekit, da det ikke fylder så meget i tasken, men er drøj i brug. Produkterne er lækre at bruge og overholder de standarter, som jeg ønsker for mit barn. Sættet er derudover virkelig yndigt og indpakning og kvalitet passer sammen i fin

Se alle vores produkter fra Sophie la Girafe HER

 

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER