Anmeldelse af Sanseterning fra Franck & Fischer

Anmeldelse af Sanseterning fra Franck & Fischer, beskrevet af Ceclie fra vores forbrugerpanel.

Mit førstehåndsindtryk af sanseterningen var umiddelbar positiv. Den er meget køns og favne neutral og har ikke skrige farver eller voldsomme konstaterer som sanselegetøj ofte har.

Den ser meget naturlig ud, og minder om noget øko legetøj.

Ydermere har terningen en umiddelbar passende størrelse ift. Mine børns størrelse og motorik. (4 måneder) jeg er lidt skeptisk omkring mine tvillinger, om de vil synes den er spændende, jeg kunne godt have mine tvivl i og med, der ikke er de store kontraster eller stærke farver.

Produktets brugervenlighed: sanseterningen kommer uden emballage, beskrivelsen på sanse terningen kommer på 8 forskellige sprog, er enkel og hurtigt at læse. Fortæller kort om materiale og vaskeanvisning.

Den er enkel og klar til brug med det samme.

Sanseterningen har to håndtag så baby lettere kan holde fast i terningen. Håndtagene sidder godt fast, så baby ikke kan rykke dem af og putte i munden - ingen småting som kan falde og dermed sikker for små nysgerrige pilfingre. Jeg har også selv tjekket efter om jeg kunne hive den i stykker og det kunne jeg ikke.

Sanseterningen er lavet i 100% økologisk bomuld. Fra mærket Franck & Fischer. Som jeg kender en lille smule til i forvejen.

På hver side af terningen er et nyt motiv, der er bl.a. En elefant, abe, ugle "æble spejl" og blomst som siger knase lyde.

Som mor går jeg meget op i at legetøj som babyer kan putte i munden skal være miljøvenlig og gerne økologiske. For af undgå allergi og udslæt mm. Derfor værdsætter jeg meget naturligt legetøj.

Generelt når jeg køber ind til mine tvillinger, går jeg meget op i pris, komfort og design.

I og med at jeg er studerende. (Og jyde) der skal helst være tilbud på det jeg køber.

Jeg kan godt lide at produkter eksempelvis legetøj, er af god kvalitet, som også kan holde til at man leger med det, Og ikke kun ser pænt ud på en hylde. Dog samtidigt må det gerne være pænt og indbydende at se på forstået på den måde, at produktet skal invitere til leg både for børn og voksne.

Vi har nu i en periode på ca. 14 dage givet sanseterningen til ungerne hver gang de har ligget ved deres aktivitetsstativ eller træner nakke på madrassen.

Alberte har helt klart taget bedst imod den, og synes det er sjovt at holde i snorene som skal forstille grene på et træ.

Hun ligger med den i ca. 3 min ad gangen og er mest optaget af siden med spejl samt. Siden med elefantens øre (håndtagene)

Alfred har ikke vist den store interesse for den. Han ligger selv med den i ca. 30 sek. Men hvis man holder spejlsiden op foran ham, smiler han når han får øje på sig selv. Om det er pga. Færre kontraster end det legetøj han er vant til (han er ret vild med striber/tern i sort hvid) ved jeg ikke.

Efter vask: produktet anbefales at man vasker i hånden ved max. 30 grader. Jeg har vasket den i håndvasken i en mild og hurtig omgang uden vaskemiddel. Terningen beholdt sin form. Og den så ikke anderledes ud efter vask og Tørring

Terningen fra Franck & Fischer koster 349,-

Jeg synes at Kvaliteten er fin, men som studerende er prisen lidt til den høje side. Min indre jyde ville nok kræve lidt rabat eller udsalg hvis jeg skulle købe sanseterningen. Men har man råd så er det et rigtig godt stykke legetøj, jeg synes den lever op til hvad jeg forventer at en sanseterning skal kunne, der er forskellige salgs lyde i form af bjælder og knaselyde, forskellige overflader til at holde i, samt forskellige farver.

Jeg vil dog anbefale den til babyer fra 3 måneder Og ikke fra nyfødt som der står i beskrivelsen.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER