Anmeldelse af Plantoys badelegetøj

Anmeldelse af Plantoys badelegetøj er beskrevet af Sarah fra vores forbrugerpanel.

Førstehåndsindtryk

Jeg fik et rigtig godt førstehåndsindtryk af badelegetøjet fra PLAN TOYS. Indpakningen er fin, og man kan tydeligt se hvad kassen indeholder, og hvilken aldersgruppe det er til. De små dele er pakket ind i en lille fin pose, hvilket er smart, så det hele ikke bare falder ud når man åbner kassen. Der er også en fin lille folder med, med information omkring legetøjet.

PLAN TOYS laver virkelig legetøj i en lækker kvalitet.

Det er noget helt andet end alt det plastik legetøj man kan købe, og jeg synes også farverne er rigtig fine. Jeg tænker også, at fordi det er lavet i træ, kan det holde til lidt mere, hvilket er smart med børn der kaster med alt de kommer i nærheden af! 😉

Så fik Vitus afprøvet det fine badelegetøj. Han synes den var spændende, og han kunne faktisk selv ”samle” den, fordi den er så simpel. Det fik han meget tid til at gå med. Flaget skulle mange gange hives op og sættes ned igen, og bjørnen skulle selvfølgelig stå i båden. Den væltede ikke så nemt for ham, fordi det er lidt tungere end almindelig legetøj, smart! Legetøjet er nemt at rengøre, fordi der ikke er små steder man ikke kan komme ind, og der er heller ingen huller hvor der kommer snavs ind man ikke kan få ud igen. Så det er uden tvivl holdbart, både på grund af kvaliteten og fordi det er til at rengøre!

Vi er begejstrede for PLAN TOYS legetøj, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal have noget af dette. Fint design, kvalitet i top og brugbart legetøj for børnene!

Plantoys trælegetøj

Se mere her

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER