Anmeldelse af vandbaseret neglelak fra Nailmatic

Anmeldelse af Naimatic neglelak, beskrevet af Brian fra vores forbrugerpanel.

Amalie fik æsken med den neglelak vi skulle teste, og kunne med det samme se hvordan at den så ud, da der var lavet en åbning foran i æsken, så man kunne se farven, og Amalie sagde med det samme at det var hendes yndlingsfarve og det var nogle sjove og flotte tegninger der var på æsken.

Hun prøvede at læse brugsanvisningen selv som sidder indeni papæsken, men måtte lige have en smule hjælp, da den stod på engelsk. Her kunne en dansk brugsanvisning være god, til de større børn der sidder med det selv og kan læse, da det ellers lige kræver lidt hjælp fra de voksne.

Amalie syntes at den var rigtig flot og hun sagde at hun havde nogle i forvejen hjemme hos mor, men ikke i den farve. Så hun kendte godt til den slags neglelak, hvor man kan vaske dem af igen med vand.

Hun havde ikke svært med at pakke den ud, og gik straks i gang med at tage neglelak på. Her havde hun ingen problemer, og var helt klar over hvordan at man gjorde. Det ved de fleste 6 årige piger nok, når de er inde i hele pige universet :)

Hun fik lagt neglelakken på alle neglene og selv om hun kom til at ramme huden ved siden af neglen, tog hun en serviet og fjernede det uden problemer, inden at det blev tørt. Efter en hel dag udenfor hvor hun skiftevis havde haft handsker af og på, og leget på legepladsen, så jeg at neglelakken faktisk holdte meget godt, dog var der nogle steder lidt slidt af, og måske ikke lige så holdbar som rigtig "voksen" neglelak.

Det var dejligt nemt at få neglelakken af igen, og Amalie klarede det hele selv, hun tog en svamp med lidt sæbe og uden problemer fik hun det af under vandhanen. Og her var det rart at Amalie ikke skulle til at bruge neglelakfjerner uden alt muligt gift, men bare kunne bruge almindeligt vand og sæbe.

Der står ikke på pakken hvilke alder at den er til, så jeg vil nok råde til, at det kun er børn som man ved selv kan håndtere det korrekt og på en forsvarlig måde, og ikke spiser det eller tager det andre steder hen, som min lille søn ville have gjort, ellers skal de være under opsyn fra en voksen, der hjælper med at tage det på.

Men til børn på Amalies alder, er det helt genialt. Her kan Amalie selv få lov til at prøve at ligge neglelak uden at der skal sidde voksne og hjælpe, og uden at hun skal sidde med giftige neglelak og fjerner, der ender alle mulige andre steder end neglene, og ikke kan komme af tøj og møbler igen. Dette kunne denne neglelak uden problemer.

Jeg må ærlig indrømme at jeg var lidt skeptisk over om den nu var børnevenlig, men det kunne jeg finde på æsken hvor der står at neglelakken ikke indeholder giftige stoffer og parfume, og det var rigtig rart at vide at Amalie ikke skulle sidde med ting som ikke var sundt.

Jeg ved at for de fleste forældre kommer børnenes sikkerhed først, og derfor var jeg lettet over at kunne se at det var børnevenligt, for jeg havde bare førhen forventet at det var det når det er til børn, men det har jeg efterhånden lært at man aldrig bare skal forvente, da der kan være puttet alt muligt grimt i, selvom det er til børn.

Alt i alt havde Amalie det rigtig sjovt med neglelakken og for mig var det som sagt rart, at jeg ikke skulle være nervøs for at hun selv skulle bruge det. Og derudover, kunne Amalie da også lige få lov til at putte lidt på sine fars fingre, og her var det især også rart at jeg kunne vaske det af uden besvær, så jeg ikke skulle stå som soldat på arbejdet, med lyserød neglelak på :)

Det krævede ikke så meget for Amalie at lege med det, før hun kunne have nogle flotte hænder som en prinsesse - så en stor anbefaling herfra os, og helt klart et produkt jeg sagtens kunne finde på at købe flere af til Amalie. Og har set at babydk har virkelig mange fine farver på deres hjemmesiden :) Find hele udvalget af negelak og lipgloss fra Nailmatic HER

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER