Anmeldelse af Hagesmæk fra Franck og Fischer

Anmeldelse af Franck & Fischer hagesmæk, beskrevet af Brian fra vores forbrugerpanel.

Vi modtog en hagesmæk i økologisk coated bomuld fra Franck & Fischer til test.

Hagesmækken var pakket ind i plastik, så vi kunne allerede se hvordan den så ud, da vi tog den op af posen. Øverst på hagesmækken var der neutral pap, hvor hagesmækkens navn og deltaljer om vask mm. stod skrevet.

Det var dejligt at man kunne se hagesmækken, få en fornemmelse af kvaliteten, og at man kunne se på den hvad den var lavet af og hvordan den skulle vaskes

Vi lagde mærke til at der var velcro bag på hagesmækkens lukning, og det glædede vi os til at prøve, da de andre hagesmække vi har, er med snor binde omme i nakken.

Generelt var vi begejstret for udseendet, hvor farverne var ret flotte, og det kunne sagtens være en hagesmæk vi ville tage ned fra hylden i en butik. Da vi skulle igang med at teste hagesmækken, var den lige til at tage ud af emballagen og klar til brug med det sammen.

Vi har testet hagesmækken i 14 dage og vi er alle i familien begejstret.

Inden at vi tog hagesmækken i brug, var vi lidt bekymret for længden af hagesmækken, da den ikke var så lang som de andre vi har, og vi frygtede at maden ville ryge ud på Olivers tøj, mere end hvad det i forvejen gør for de små børn.

Men det var ikke noget problem, hagesmækken er bred og er lidt tungere i stoffet, og faldt ned langs kroppen. Der er en lille lomme foran som kan samle noget af alt det mad, som Oliver spytter ud igen, så det ikke ryger på gulvet. Det var rart!

Udover at vi hver gang efter brug, har skyllet og hængt hagesmækken til tørre, så har vi vasket den to gange i testperioden. Første gang efter ca en uge, og anden gang efter fire dage. Det er ikke til at se at hagesmækken er brugt, andet ind at den er en smule krøllet men det er lige til at rette ud. Det eneste minus vi har med hagesmækken, det er velcro'en som man lukker den med. Oliver er rigtig nysgerrig på alt ting, og da han opdagede at han kunne hive den af, så blev det sjovt for ham.

Vi kan godt lide at hagesmækken er lavet så den ikke indholder giftige stoffer, men samtidig at den stadig ser børneartigt ud med farver og mønster. Når vi køber ting til Oliver, så kan vi godt lide at det er sikkert for ham,og ikke indeholder farlige stoffer og han kan komme til skade. Derudover må der godt være en god pris på tingene, men er vel ikke jyde for ingenting:) Prisen på hagesmækken er helt klart rimelig i forhold til kvaliteten. Så en stor anbefaling herfra:) 

Vores erfaringer med skemad: 

Da Oliver var lige knap 5 måneder begyndte han at være meget interesseret i vores mad, og han blev ikke ordentlig mæt af mælken.

Vi startede stille og rolig op med lidt smagsprøver på grød og mos, som var blendet helt fint. Vi brugte primært grøntsager, for at Oliver ikke kun skulle vænne sig til en sød tand. Langsomt blev Oliver mere og mere glad for maden, og han fik et helt måltid om dagen. Efter en måned var Oliver oppe på fire måltider, morgenmad enten havregrød eller øllegrød, frokost grønsagsmos, eftermiddagsmad forskellige frugt mos - Oliver elsker en blanding af banan og avocado, aftensmad grønsagsmos.

Da Oliver havde vænnet sig til det efter ca. to uger, begyndte vi på kød til frokost og aftensmad, såsom små kyllingefrikadeller, fisk, osv, som blev blendet ned i mosen.

Nu er Oliver lige knap 7 måneder, og har måske været lidt længere tid end nogle børn, om at kunne spise klumper i maden, måske også fordi at hans forældre har blendet maden lidt for længe :) af frygt for at han fik det galt i halsen.

Men vi er godt på vej og Oliver spiser nu mindre blendet mad, og er lige begyndt på bondebrød med pålæg, skåret ud i små bidder.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER