Anmeldelse af elefanthue i modal fra MarMar

Anmeldelse af elefanthue fra MarMar er skrevet af vores forbrugerpanel Nanna.

Dejlig blød kvalitet

Da jeg åbner pakker, får jeg straks sommerlige fornemmelser for farven stråler af sommer, en virkelig lækker farve. Da jeg mærker på huen, er det samme dejlige og bløde kvalitet ligesom alt andet fra MarMar. Det er altid rart for børnene at have bløde ting på, og at det så også er OEKO-TEX, det gør bare huen endnu mere attraktiv. Jeg kan godt lide når tøjfirmaerne tænker på miljøet og på børnenes hud, ved at gøre tingene OEKO-TEX.

Passer perfekt

Jeg synes huen har en flot farve og jeg kunne sagtens have fundet på at købe den selv. Den er dejlig tynd, så den både kan være indenunder en cykelhjelm og så er den god når det er lidt lunere i vejret, men stadig er for koldt til ikke at have noget på, og hvis barnet ikke har så meget hår som kan hjælpe på varmen. Vi har siden januar, da vi modtog huen håbede vi på lunere vejr, men desværre blev det bare koldere – så det er først de sidste 2 måneder vi har brugt huen, den er blevet brugt til alt muligt og til alle lejligheder. Både under cykelhjelmen, i vuggestuen og herhjemme når vi har været udenfor og lege.

Kvalitet i højsædet

Farven på huen er stadig flot, og den er stadig ligeså blød som smør. Det eneste minus jeg har omkring huen er at den godt kan blive lidt stor i det – Når man har taget den af og på, og hvis barnet selv har hjulpet og måske hevet lidt for meget i den, virker den lidt stor omkring hovedet. Dog ikke hvor den drejer rundt eller et ører falder ud – men mere at den kan ryge op over munden. – nu er Merle så stor at hun godt kan selv kan trække den ned over munden igen, når den hopper op, men for mindre børn vil det måske virke generende. Alt i alt en virkelig fin og lækker hue som kan bruges til alt. 

Køb elefanthue i modal fra MarMar HER

 

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, information og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din indbakke. Tilmeld dig lige HER