Anmeldelse af økologisk body fra Engel

Anmeldelse af Økologisk body fra Engel, beskrevet af Sarah fra vores forbrugerpanel.

Da jeg først åbnede pakken, kunne jeg ikke se hvad det var, eller genkende produktet. Jeg opdagede dog hurtigt at det var en body, fra mærket Engel. Emballagen synes jeg ikke er attraktivt, og den gør faktisk ikke noget godt for bodyen. Farverne er svage og pakken ser næsten ”slidt ud”. Derudover stod alt information på emballagen på tysk. Bodyen var nem at tage ud af emballagen, ingen hokus pokus der. Nå, men jeg glædede mig over at det var lige præcis den her body vi skulle teste, for vi har aldrig købt produkter fra Engel før, dog har jeg hørt meget godt om det, og set rigtig mange bruger det.

Da jeg fik den i hænderne, blev jeg overrasket hvor blød og lækker kvaliteten var! Jeg vaskede den på uld program i vaskemaskinen, og skyndte mig at lægge den til tørre så vi kunne prøve den. Da bodyen var tør, så den stadig ud som ny. Ingen fnuller og stadig helt vildt blød og lækker. Vi har nået at vaske den to gange, og den ser stadig ud som ny efter vask, så kvaliteten er i hvert fald god. Jeg er vild med at bodyen er ”delt i to lag” oppe ved hovedet, så den er nem at få på, og der er ingen knapper der skal knappes, udover forneden selvfølgelig. Jeg har tit købt produkter i uld, for at holde Vitus dejlig varm. Jeg har dog flere gange oplevet han bliver sur når han får det på, fordi det kradser, også fra firmaer der skriver ulden slet ikke kradser. Måske Vitus er lidt sart, men det duer jo ikke ;-) Det er overhovedet ikke sket med denne body, så den kradser i hvert fald slet ikke. Det er jo SÅ vigtigt, da man ellers ikke kan putte sin baby i det. Kvalitet er et af de absolut vigtigste ting når jeg køber tøj til Vitus, og det har denne body uden tvivl levet op til. Det er ikke det sidste produkt vi skal eje fra Engel, og jeg kan anbefale den til alle forældre der elsker uld, eller gerne vil prøve uld på deres barn/børn.

Det har været sjovt at teste, og det er da et kæmpe plus når man får lov at teste så lækkert et produkt, man nu ved man kan købe med sikkerhed om kvaliteten er i orden :-)

Find alle uld og uld silke produkter fra Engel HER

Eller læs mere om uld og hvorfor uld er godt til børn HER

 

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER