Forbrugerpanel anmeldelser

Her vises resultatet af vores forbrugerpanel arbejde.

Hos Babydk vil vi gerne give information og vejledning om vores produkter. Vi har vi oprettet et forbrugerpanel, der hjælper med at teste produkter og rådgive jer som forbrugere. Altså forbrugere der ud fra egne erfaringer med produkterne rådgiver og vejleder jer som forbrugere. Det synes vi giver god mening. Læs mere om forbrugerpanelet HER Du er velkommen til selv at lave en anmeldelse af et af vores produkter. Send din anmeldelse til kundeservice, der hver måned udvælger et indlæg, som offentliggøres her på siden. Ligeledes er du velkommen til at kommentere på de indlæg der allerede er oprettet.

Forbrugerpanel Hos Babydk prioriterer vi bæredygtighed og kvalitet i vores udvalg af produkter. Vi har et frivilligt forbrugerpanel, som jævnligt tester nye produkter, og resultatet af deres produkttest i dagligdagen, udgives og kan læses her på vores site.

Forbrugerpanelet består af almindelige familier med børn, som anvender udvalgt produkter i deres normale daglige rutiner og giver deres ærlige mening om produktet.

Hvordan bliver man en del af forbrugerpanelet? Der er en løbende udskiftning i forbrugerpanelet og vi annoncerer dette på vores sociale medier som Facebook og Instagram samt i vores nyhedsbrev. Derfor følg os, og send din ansøgning når der er en ledig plads i panelet.