Fri fragt over 299 kr     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Kære kunde - Sammen passer vi på hinanden

Størstedelen af vores personale er midlertidigt hjemsendt med løn. Det kan betyde en ekstra dags leveringstid og evt. lidt længere svartid på mail/tlf., men vi håber på din forståelse, samt opfordrer alle til at passe på hinanden og blive hjemme mest muligt.

Bibs sut anmeldelse

Bibs sut anmeldelse

Cecilie, Tobias og Otto har testet sutter fra Bibs, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Bibs sut anmeldelse

Godt førstehåndsindtryk af Bibs sutter

Må indrømme at jeg bare er totalt forelsket i sutterne fra Bibs. Designet er bare lækkert og at de så findes i de skønneste farver, er jo bare et plus. Jeg modtog en ”Bibs Colour” sut, som er den helt klassiske runde sut og jeg modtog en ”Bibs Supreme” som er Bibs’ nyeste skud på stammen af symmetriske sutter. 

Gammelt design med forbedret kvalitet

Man har taget et gammelt design og fornyet og forbedret kvaliteten. Sutterne findes i et hav af farver, hvilket gør at man kan finde sine ynglingsfarver, der f.eks. kan passe til babys tøj, win win. 

To modeller: Bibs rund sut og Bibs Supreme

Otto startede ud med at bruge den klassiske Bibs sut, med det runde suttehoved, hvilket medførte at han foretrak den, fremfor supreme modellen, den spyttede han simpelthen bare ud. Jeg ved dog at mange er enormt glade for supreme modellen, så den er helt klart forsøget hver, i jagten på den helt rigtige sut. 

Bibs sut anmeldelse

Tips til hygiejne af Bibs sutter

For at opretholde hygiejnen, skal sutten udskiftes cirka hver 6. uge og da sutten er lavet af naturgummi, vil den med tiden udvide sig i suttehovedet. Vi køber derfor et par sutter af gangen, så han kan skifte mellem dem og derved ikke udvide sutterne for hurtigt! 

Klar anbefaling af Bibs sutter

Jeg vil helt klart anbefale Bibs sutterne til alle. Vi har været og er stadig utrolig glade for sutterne. Deres søde design og gode kvalitet lyser igennem og man er ikke i tvivl om at man har en god, solid kvalitet sut. 

På en skala fra 1-6 vil jeg give Bibs sutterne 6. Der har ikke været en finger at sætte på dem. Selvom Otto ikke ville bruge supreme modellen, er vi ikke et sekund i tvivl om at det er en rigtig god sut.  Bibs sutterne er helt klart et forsøg værd! 

Denne anmeldelse er skrevet af Cindie fra forbrugerpanelet.

Bibs sut anmeldelse

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Få 10% rabat på dit første køb som medlem

Gælder nye medlemmer af vores kundeklub
JA TAK - JEG ELSKER AT SPARE PENGE
close-link
Køb 3 stk. Name it rib og spar 30%.
Rabatten trækkes aut. i kurven. (gælder ikke nedsatte varer)
 
SE RIB HER
close-image
Scroll til toppen