Anmeldelse af Strækvikle fra Liewood

Liewood strækvikle sort

Anmeldelse af Strækvikle fra Liewood

Anmeldelse af strækvikle fra Liewood

 

Strækviklen fra Liewood kommer i en lækker lille opbevaringspose i samme stof og farve som selve viklen. Den kan med fordel opbevares beskyttet heri, når den skal med i pusletasken eller barnevognen, når man er på farten. Viklen har en flot, helt sort farve og selvom det første jeg gjorde var at vaske viklen (det gør jeg med alt nyt), mistede den ikke det mindste farve eller stræk. Den ser fortsat ud helt som ny.

Strækviklen er lavet i 95% økologisk bomuld og 5% elastan, og det er et stort plus for mig at den er økologisk. Det er et redskab, som jeg skal svøbe mit lille barn tæt ind i, måske i rigtig mange timer, og derfor er det vigtigt for mig at vide, at jeg ikke skal bekymre mig om skidt kemi 🙂

Der følger ingen brugervejledning med fra Liewood, men det heldigvis nemt at finde en guide på nettet, og når man først lige har prøvet at binde viklen et par gange, bliver det meget nemt og naturligt for en.

Strækviklen kan i udgangspunktet bruges fra nyfødt til 15kg. Der er dog visse forholdsregler, hvis du føder for tidligt (tal med personalet på Neonatalafdelingen, inden du begynder med vikle), ligesom de færreste nok vil synes, at det er rart at bære et barn på 15kg i en strækvikle i længere tid ad gangen. Personligt synes jeg, at strækviklen er enormt god til det nyfødte barn fra omkring 3,5kg og op til 8-10kg.
Den er super praktisk, da den kan bindes, inden baby placeres i viklen og den kan blive på, selvom baby tages ind og ud af viklen i løbet af dagen i forbindelse med fx bleskift. Den er også genial, hvis du har en baby, der bare ikke vil sove selv, eller som måske ikke er blevet fan af at ligge i barnevognen endnu. Du kan nemt bevæge dig rundt i byen med strækviklen bundet på forhånd og så bare sætte baby deri, når der er behov for det.

Viklen svøber sig så lækkert omkring barnet og støtter godt og ergonomisk omkring den lille krop. Hvis din baby sidder rigtigt i viklen, er der heller ingen tidsbegrænsning på, hvor længe baby må sidde der. Jeg synes alle nybagte forældre fortjener at opleve glæden ved at bære sit barn tæt og dermed få hænderne fri til andet end baby i løbet af dagen 🙂 Strækviklen her er altså en genial anskaffelse.

 

Køb Liewood strækvikle i økologisk bomuld HER

Babydk Jordemoder Kamilla Ejgaard

Anmeldelse

Anmeldelse af Liewood strækvikle er skrevet af vores jordmoder og strækvikle rådgiver Kamilla.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.