Tilbud

Her finder du en oversigt med de mærker der lige nu har varer på tilbud eller udsalg.

Hos  Babydk finder du både tøj og tilbehør af god kvalitet til børn og babyer fra kendte mærker, såsom Petit By Sofie Schnoor, MarMar, MinRodini og mange flere på tilbud og udsalg.

 

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter fra gave kategorien – vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i bemærkningsfeltet i kassen

-59%

Liewood rygsæk panda

DKK 499,00 DKK 200,00

Liewood rygsæk panda

Lækker quiltet rygsæk lignende en sød panda. Tasken er i økologisk bomuld og har justerbare stropper samt hank til at hænge på en knage evt. i institutionen eller hjemme i gangen. Tasken lukkes med YKK lynlås som er en yderst stærk lynlås af høj kvalitet. lynlåsen har en læderstrop i lys brun. Foran er der et lille ekstra rum med lynlås evt. til sutter og inden i er der et stort rum samt et mindre rum indvendigt i ryggen. Tasken har endvidere en lille sidelomme til en evt. drikkedunk.

 

Godt at vide

  • Måler 25* 31,5 cm.
  • Kan ikke vaskes

Plantoys sparegris sort

DKK 149,95

Plantoys sparegris sort

Sød sparegris i bæredygtigt træ fra Plantoys. Sparegrisen har ører af gummi og mønterne puttes i på ryggen, for at få pengene ud af sparegrisen igen skal du ikke bruge, hverken nøgle eller hammer men holde godt fast i over og underdel af sparegrisen og trække den fra hinaden på maven. En rigtig sød gave ide enten til dåbsgave eller barselsgave. Her i en flot sort farve til små seje drenge og piger. Sparegrisen pynter endvidere flot på børneværelset i ethvert moderne hjem som sætter pris på minimalisktisk kvalitets design.

Trælegetøj fra Plantoys er bæredygtigt og for dig som ønsker rene produkter uden kemi til dit barn. Se evt. hele vores store udvalg af kvalitets legetøj i træ fra Plantoys HER eller økologisk legetøj fra danske Franck og Fischer HER.

Sparegrisen findes også i pink og i lys træfarvet.

 

Mål

H:11 cm. Ø:10,7 cm.

 

Materiale

FSC træ.

 

Godt at vide

  • Plantoys er bæredygtigt trælegetøj
  • Alle farver er organiske og vandbaserede
  • Alle produkter fra Plantoys er helt frie for skadelige kemikalier

Hos babydk finder du altid et stort udvalg af børnetøj og babytøj fra kendte mærker som Petit by sofie Schnoor, CamCam og MarMar.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.