Tiny Cottons

tinycottonsTiny cottons er er spansk mærke grundlagt i Barcelona i 2012 og er allerede et af de førende børnetøjsmærker i Europå. Tiny Cottons er lig med lækkert design I høj kvalitet, og fuld af sjov. Tiny cottons ligger vægt på at deres designs skal være i børnehøjde fuld af fantasi og ikke alt for seriøst. Børn skal have lov at være børn og netop derfor er det også produceret i slidstærke materialer, hvilket gør tøjet praktisk til både inde og ude leg.

 

 

-70%

Tiny Cottons many words leggings dark salmon

DKK 239,00 DKK 71,70

Tiny Cottons leggings i det blødeste pima bomuld. Her i en flot brændt terracotta med mørke blåt skrift. Bukserne har en blød elastik i livet som ikke strammer om barnets mave.

Flot med en mørkeblå body eller bluse eller kjole, til de små seje piger.

 

Materiale

95% Pima bomuld

5% Elastan

 

Godt at vide

  • Kan vaskes ved 40 grader
  • Stryges ved lav temeratur
  • Må ikke tørretumbles

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.