Name it

Name it

Stort udvalg af det fineste børnetøj til fordelagtige priser. Virksomheden er altid med på de nyeste tendenser, men samtidig tager de også højde for komforten i tøjet. Derfor er der altid plads til sjov og leg, når børnene har tøjet på. Tøjet fra Name it er også af fin kvalitet, der er produceret på en ansvarlig måde. Kollektionerne er opdelt i produktlinjer, så der er bedre pasform efter alderen. Der findes tøj fra virksomheden til alle lejligheder, da kollektionerne kommer oftere ud. Tøjet fåes fra str. 0-5 år.

Name it hos Babydk

Det fine tøj er altid med på moden og af fin kvalitet til pengene. Det er også tit at tøjet har billige priser, og derved er det et godt supplement til vuggestuen eller børnehaven. Virksomheden arbejder efter at se verden i børnenes højde og dette ses tydeligt i alle designs. Derfor er tøjet blevet en fast del af sortimentet hos Babydk.

Om

Name it er en del af Bestseller koncernen, og dette ses tydeligt på børnetøjet. Tøjet fra Name it er altid ude med nyeste mode når det er mest populært. En anden fordel er at der findes så meget forskelligt og sjovt tøj i kollektionerne fra virksomheden.

Name it

Name it tøj er tøj til børn i høj kvalitet og endda til gode priser. Her hos Babydk, finder du alt fra bluser, bukser, leggings, bodystockings og kjoler fra Name it.

 

Viser 1–32 af 268 resultater

 

Køb Name it her i Århus hos Babydk

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. du kan derfor altid komme ind i vores butik og købe børnetøj til din baby.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser. Gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå.