Bloomingville mini

Bloomingville

Bloomingvilleer dansk design kombineret med nordiske nutidige trends. Med en ambition om at give dig mere end du forventer. Det er hvad Bloomingville Mini handler om. Her finder du bla. et stort udvalg af interior til børneværeslset, service, fødselsdagstog mm. Find evt. en ny bedste ven i udvalget af bamser udformet som ræve og kaniner. Eller vælg det sjove service med grafisk tryk og udformning.

Indret børneværelse med bloomingville

Er du ved at indrette børneværelse finder du alt fra tipier til guirlander, knager og opbevarings kasser og poser til legetøj og bamser fra Bloomingville. Der er masser af muligheder når der skal indrettes børneværelse og kun fantasien sætter grænserne. Skal det være enkelt, sødt og i nordisk minimalistisk stil samtidigt. Så er Blooming ville det rette sted at finde lige det du står og mangler til indretningen.

Spisesæt til børn

Derudover finder du også spisesæt, drikke dunke, madkasser og meget meget mere lige til at tage med på tur. Samt milestonecards til at dokumentere barnets første leveår med billeder og fødselsdagskort, det og meget mere finder du her hos Babydk.

ZL0002 (2)Bloomingville er dansk design kombineret med nordiske nutidige trends og med en ambition om at give dig mere end du forventer. Det er hvad Bloomingville Mini handler om.

Her finder du bla. et stort udvalg af interior til børneværeslset, service, fødselsdagstog mm. Find evt. en ny bedste ven i udvalget af bamser udformet som ræve og kaniner, eller vælg det sjove service med grafisk tryk og udformning. Er du ved at indrette din babys eller barns værelse finder du alt fra tipier til guirlander, knager og opbevarings kasser og poser til legetøj og bamser fra Bloomingville her hos Babydk. Der er masser af muligheder når der skal indrettes børneværelse og kun fantasien sætter grænserne for hvordan det skal være. Skal det være enkelt, sødt og i nordisk minimalistisk stil samtidigt, så er Bloominville det rette sted at finde lige det du står og mangler til indretningen. Derudover finder du også spisesæt, drikke dunke, madkasser og meget meget mere i pastel farvet og enkle designs, lige til at tage med på tur. Samt milestonecards til at dokumentere barnets første leveår med billeder og fødselsdagskort, det og meget mere finder du her hos Babydk.

Bloomingville legetøjskager i træ pastel

DKK 139,00

Bloomingville legetøjskager i træ pastel

Sødt sæt med legetøjskager i træ fra Bloomingville. Sættet består af en fin hvid tallerken med bølget kant i træ, samt 7 kager i forskellige pastel farver.

Legetøjsmad i træ holder til meget leg og længe. Et fint sæt til the selskabet også fra Bloomingville.

 

Mål: Ø16xH2,5 cm,

Bloomingville legetøjs is i træ pastel

DKK 169,00

Bloomingville legetøjs is i træ pastel

Sødt sæt med legetøjs is i træ fra Bloomingville. Legetøjsmad i træ kan holde til leg i mange timer og går ikke let i stykker.

Dette sæt med legetøjs is i træ har en fin holder til de fire is og vaffel iskuglerne kan tages af vaflen da disse to dele hænger sammen med velcro.

Et rigtig fint sæt at lege isbod med. Sættet er en rigtig god fødselsdagsgave.

 

Mål: L12xH14,5xW12 cm,

Bloomingville milepæls kort natur

DKK 199,00

Bloomingville milepæls kort natur

Søde milepælskort fra Bloomingville i natur faver. dokumenter og gem billeder af alle barnets vigtigste milepæle det første år af barnets liv.

En sød og personlig gave ide til babyshower eller barselsgave. Brug billederne til at sætte i barnets første bog, så barnet har noget at kigge i når det bliver ældre.

 

Kommer i en flot naturfarvet æske.

 

Mål L11,5xH4,5xW16,5 cm

 

Bloomingville knag sort keramik med øjne

DKK 25,00

Bloomingville knag sort keramik med øjne

Sød keramik knage i sort med hvide øjne. Brug den i gangen til barnets jakke eller taske, eller på børneværelset til superheltekappen, eller hæng et stofnet på og du har en fin opbevaringsløsning til legetøj eller huer og vanter.

 

Mål: Ø4cm

Bloomingville opbevaringspose grå med krydser

DKK 179,00

Bloomingville opbevaringspose grå med krydser

Flot opbevaringspose i grå bomuld med hvide krydser på, rigtig fin pose til at opbevare legetøj, bamser eller andet. Med opbevaringsposer er det let og hurtigt på en fin måde at få styr alle de mange ting og sager på børneværelset eller i legehjørnet.

Se evt. ogsåvores andre opbevaringsposer under legetids kategorien.

 

Materiale

100% Bomuld

 

Mål H25xW20 cm

 

Bloomingville Væg Dekoration Hvid med ansigt

DKK 109,00

Bloomingville Væg Dekoration Hvidmed ansigt

Sødt bomulds flag med ansigt til ophæng på børneværelset på væggen eller på kanten af sengen. Flaget er lavet i bomuld og med fyrtræ.

Dette flag kan pifte et hvert børneværelse op og i den helt rette nordiske stil som Bloomingvill er kendt for.

 

Materiale

Bomuld

Fyr træ

 

Godt at vide

 • Mål H21xW23 cm

Bloomingville thesæt pastel i træ

DKK 299,00

Bloomingville thesæt pastel i træ

 

Sødt thestel i pastel farver i træ fra danske Bloomingville. Nu kan de små inviterer mor, far eller venner på the og kage i fine farver.

Til sættet medfølger der bakke, to kopper, to skeer og to kager. En rigtig god gave ide til fødselsdag eller jul.

 

Materiale

Lotus træ

 

Gost at vide

 • Mål L21xH10xB15,5 cm,

Bloomingville Kop Råhvid

DKK 99,00

Bloomingville Kop Råhvid

Søde keramik kopper fra Bloomingville, den ene lille kop har et drømmen udtryk og den anden kop smiler. Kopperne kan udover at drikkes af, brugs som en lille urtepotteskjuler, til vatpinde og vatrondeller ved puslepladsen eller bare som sød pynt på børneværelset.

Godt at vide 

 • Mål: Ø7 x H7 cm
 • Materiale: Keramik

Bloomingville Opbevaringskasse Rosa

DKK 189,00

Bloomingville Opbevaringskasse Rosa

Søde opbevaringskasser i rosa med hvide prikker og lukkede øjne med vipper. De fine kasser fra Bloomingville er perfekte til alle de små nips der følger med når der er små i huset. Der er en stor og en lille kasse i et sæt og kan fint stables oven på hinanden.

Godt at vide 

 • Mål: B15 x L15 x H10 cm og B20 x L20 x H14 cm
 • Materiale: Karton

Bloomingville Tallerken kanin Råhvid

DKK 179,00

Bloomingville Tallerken kanin Råhvid

Super sød stentøjs tallerken udformet som et kanin hovede med lange ører, den fine tallerken er cremfarvet og kaninens øjne er lukket med lange fine øjenvipper. Den vil helt sikkert være et hit at få serveret rugbødsmadder eller snacks på.

Super sød Bloomingville tallerken i stentøj formet som en kanin med lange ører.

 

 

 

Godt at vide 

 • Mål: L24 x B17 cm
 • Materiale: Keramik
 • Tåler opvaskemaskine og mikrooven

 

Bloomingville Guirlande Sort

DKK 29,00

Bloomingville Guirlande Sort

Super fin og stilfuld guirlande med papirbogstaver der danner teksten DONT´T GROW UP IT´S A TRAP. Brug Bloomingvilles guirlande på som pynt på børneværelset eller til børnefødselsdagen.

 

Godt at vide 

 • Mål: L268 x H12 cm
 • Materiale: Papir

 

Bloomingville Guirlande Birthday Boy Blå

DKK 29,00

Bloomingville Guirlande Birthday Boy Blå

Super fin og stilfuld blå fødselsdagsguirlande, den er perfekt til den lille seje drengs fødselsdagsfest. Guirlanden består af blå papirbogstaver der danner teksten BIRTHDAY BOY på hver side af teksten er der tre cirkler. Bloomingvilles fine guirlande kan f.eks. hænges op over festbordet, i en døråbning eller over gavebordet.

 

 

Godt at vide 

 • Mål: L220 x H12 cm
 • Materiale: Papir

 

Bloomingville Guirlande Birthday Girl Rosa

DKK 29,00

Bloomingville Guirlande Birthday Girl Rosa

Super sød og stilfuld rosa fødselsdagsguirlande, den er perfekt til den lille prinsesses fødselsdagsfest. Guirlanden består af rosa papirbogstaver der danner teksten BIRTHDAY GIRL på hver side af teksten er der tre cirkler. Bloomingvilles fine guirlande kan f.eks. hænges op over festbordet, i en døråbning eller over gavebordet.

 

 

Godt at vide 

 • Mål: L220 x H12 cm
 • Materiale: Papir

 

Plys kanin – Bloomingville – Brun

DKK 269,00

Lækker blød kanin med lange plysører og strikket næseparti, selve næse og mund er broderet på. Bamsen måler 28 cm. Og er i det blødeste plys som et hvert barn vil elske at ligge om nusse med.

 

Materiale:

100% polyester

100% Kærlighed

 

Godt at vide

H 30 cm

Vaskes i hånden

Strikket bjørn – Bloomingville

DKK 369,00

Den sødeste strikkede bjørn I en moderne fortolkning. Bamsen måler 30 cm .i højden og er i en sart petroleums farve. Øjne, næse og mund er broderet og midt på maven er der et flot grafisk mønster. Dette er virkelig en luksuriøs bamse, som også kan bruges til pynt i en stol eller sofa.

 

Materiale:

Strik 100% bomuld

Fyld 100% polyester

 

Godt at vide

H 30 cm

Vaskes ved skånevask i separat i vaskepose

Plys kanin – Bloomingville – Grå

DKK 169,00

Fin lille plyskanin med lyserøde kinder og næse, øjne og mund er broderet på, så der er ingen farlige plastikøjne som barnet kan sluge. Lækker bamse med lange ører som de små vil elske at nusse.

 

Materiale:

100% polyester

 

Godt at vide:

H 21 cm.

Vaskes i hånden

Må ikke tørretumbles

 

Plys kanin – Bloomingville – Hvid

DKK 159,00

Den sødeste lille sovende kanin i plys, med lyserød næse og broderede lukkede øjne. Perfekt barselsgave til både piger og drenge som vil elske at ligge og nulre de lange bløde ører.

 

Materiale

100% polyester

 

Godt at vide

H 26 cm.

Vaskes i hånden

Må ikke tørretumbles

-25%

Bloomingville plys kanin brun

DKK 169,00 DKK 126,75

Fin lille plyskanin med lyserøde næse, øjne og mund er broderet på, så der er ingen farlige plastikøjne som barnet kan sluge. Maven er i fine tern af lyserød og hvid. Lækker bamse med lange ører som de små vil elske at nusse.

 

Materiale:

50% polyester og 50% bomuld. Fyld 100% polyester.

 

Godt at vide:

H 27 cm.

Vaskes i hånden

Må ikke tørretumbles

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.