Alfabetdyr

Alfabetdyr

Det er et dansk mærke, som laver alt lige fra Plakater, til postkort,højdemålere, barnets første bog samt fine træbogstaver til ophæng. Hos Alfabetdyr er der fokus på æstetik og enkelt design forenet med søde dyr som tiltaler børn. Der er altså både fokus på design og kvalitet, mor og barn. Som designeren bag selv beskriver det: “Jeg designer til børnene, for forældrene”

Køb Alfabetdyr her hos Babydk

Hos Babydk går vi højt op i at design. æstetik og funktionalitet går hånd i hånd og netop derfor finder du også Alfabetdyr i vores sortiment.

Barnets første bog

Få styr på alle de fine minder fra barnets første år i denne fine bog. En bog som dit barn vil have for livet og vise til sine egne børn en dag. Sæt billeder i bogen, lav håndaftryk og meget mere. Skab en helt personlig bog til dit barn som ingen andre har, dit barn vil elske dig for det.

Alfabetdyr er et dansk mærke som laver alt fra Plakater, til postkort, barnets første bog samt fine træbogstaver til ophæng. Der er fokus på æstetik og enkelt design forenet med søde dyr som tiltaler børn. Alfabetdyr har altså både fokus på design og kvalitet, mor og barn. Som designeren bag selv beskriver det: “Jeg designer til børnene, for forældrene”
Produkterne skal fange børnenes opmærksomhed og interesse, men det må stadig gerne se smukt og stilfuldt ud på børneværelset. Du finder derfor nogle rigtig fine produkter til børneværelset, som helt sikkert vil passe ind i et hvert moderne hjem. Bl.a. finder du en flot ABC-plakat og tal-plakat, som ikke blot er søde og fine som pynt og ophæng på værelset, men også gode til læring af tal og bogstaver uden det bliver kedeligt for barnet. Hos Babydk går vi højt op i at design. æstetik og funktionalitet går hånd i hånd og netop derfor finder du også Alfabetdyr i vores sortiment. Udover flotte plakater, finder du også kort og flotte træbogstaver til ophæng på barnets dør eller på børneværelset. Her er det kun fantasien som sætter grænserne, om der skal stå barnets navn eller eksempelvis ” sweet dreams” over sengen. Der er mange muligheder med disse fine bogstaver fra Alfabetdyr.

-25%

Alfabetdyr Maxikort panda

DKK 50,00 DKK 37,50

Alfabetdyr Maxikort panda

En sødt A5 kort fra Alfabetdyr, der vil tage sig godt ud i en ramme eller blot som et sødt kort til en gave. Pandaen er så fin og vil være en oplagt gaveide. Kortet kan rammes ind og hænges fint op på børneværelset. En sød og personlig barselsgave eller dåbsgave til en lille dreng eller pige.

 

Godt at vide

  • Størrelse A5 (148 x 210 mm)
  • Ramme medfølger ikke
-25%

Alfabetdyr Maxikort sommerbarn – bi

DKK 50,00 DKK 37,50

Alfabetdyr Maxikort sommerbarn – bi

En sødt A5 kort fra Alfabetdyr, der vil tage sig godt ud i en ramme eller blot som et sødt kort til en gave. Bien symbolisere sommerbarnet, så kender du et barn fra juni, juli eller august, så vil dette fine kort være en oplagt gaveide. Kortet kan rammes ind og hænges fint op på børneværelset. En sød og personlig barselsgave eller dåbsgave til en lille dreng eller pige.

 

Godt at vide

  • Størrelse A5 (148 x 210 mm)
  • Ramme medfølger ikke
-25%

Alfabetdyr Maxikort Efterårsbarn – Ræv

DKK 50,00 DKK 37,50

Alfabetdyr Maxikort Efterårsbarn – Ræv

En sødt A5 kort fra Alfabetdyr, der vil tage sig godt ud i en ramme eller blot som et sødt kort til en gave. Ræven symbolisere efterårsbarnet, så kender du et barn fra september, oktober eller november vil dette fine kort være en oplagt gave.

 

Godt at vide

  • Størrelse A5 (148 x 210 mm)
-25%

Alfabetdyr Tælle plakat A3

DKK 300,00 DKK 225,00

Alfabetdyr Tælle plakat A3

Lær dit barn at tælle med Alfabetdyrs fine tælle plakat, samtidig med at den pynter sødt på børneværelset. På plakaten er der tal fra 1 til 10, hvor hvert tal har sit eget dyr, ud for hvert dyr er der dyrets livret. Så udover at tælle kan man også få en snak om, hvad de forskellige dyr kan lide at spise.

Plakaten er en god gaveide til barnedåb eller fødselsdag.

 

Godt at vide

  • Plakaten er trykt på 200g. ubestrøget kvalitets papir

Alfabetdyr hos Babydk

De flotte bøger og milepælskort fra Alfabetdyr passer perfekt ind i Babydks univers af flotte design og kvalitets produkter og specielt milestonecards og barnets første bog er noget af det vi sælger rigtig meget af til gravide samt til barselsgaver og dåbs gaver. Fandt du ikke lige den bog eller milepælskort som falt i din smag finder du måske en barnets første bog fra Simone Thorup HER eller milestonecards fra Bloomingville HER

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.