KØB mere SPAR mere

Køb 4 produkter og spar 15% på dit samlede køb. 

Der er mange ting, der skal købes når man skal have en baby og det løber hurtigt op. Hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til og tilbyder derfor babypakker.

Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valg frie produkter i følgende kategorier: ♥ Puslepude, ♥ ammepude, ♥ ammepudebetræk, ♥ babynest, ♥ sengerand samt ♥ sengetøj til baby.

Hvordan får jeg rabatten på min baby startpakke?

Læg 4 varer fra de pågældende kategorier i kurven,

gå til kassen og rabatten fratrækkes automatisk.

* Gælder ikke sammen med andre rabatkoder!

Filibabba

KØB DIN BABYPAKKE FRA FILIBABBA

Her finder du et kombineret bud på en babystartpakke i den populære Luftballon serie i Gots certificeret økologisk bomuld fra danske Filibabba.

Se andre produkter fra Filibabba

Filibabba er et dansk mærke som fremstiller økologiske bomuld tekstiler, designet til børn. Tekstilserien er kendetegnet af et flot, dansk grafisk design, samt den høje og lækre kvalitet. Produkterne er inspireret af danske traditioner, hvilket har til formål at dekorere børns dagligdag.

Vi har lavet et par videoer med produkter du som gravid med sikkerhed vil få brug for.

Cam Cam

KØB DIN BABYPAKKE FRA CAM CAM

Her finder du et kombineret bud på en babystartpakke I det flotte SHASHIKO BLUSH print i økologisk bomuld fra danske Cam Cam.

Butik inspiration

Se andre produkter fra Cam Cam

Cam Cam skaber klassisk, tidløst og taktilt design til børn. Vi skaber poetiske produkter, som medvirker til at skabe et roligt og harmonisk univers for børn. Derudover er CamCam GOTS certificeret, hvilket er den strengeste certificering indenfor tekstiler, du kan derfor roligt købe sengetøj og sengerande fra Cam Cam til din baby.

Babynest

VÆLG EN BABYNEST TIL DIN BABYPAKKE

Her ser du et udvalg af økologiske babynest. Et MUST HAVE, der som en rede omslutter barnet og skaber den samme fornemmelse som inde i mors mave, hvilket skaber tryghed for den lille baby.

Anmeldelser

Vores forbrugerpanel har anmeldt nogle af vores produkter, som kan være relevante for dig der er gravid eller lige  har fået en lille ny.

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Pad 533 – MP – grå mel.

DKK 39,00

Køb mere - Spar mere. Køb 3 par MP Pad strømper til 100,- kr. Rabatten fratrækkes automatisk i kassen.

 

Lækre bløde rib strømper til de mindste

Strømperne har en god pasform og facon, der bliver på barnets fødder.

Høj kvalitet der sikrer at facon og farve holdes, selv efter mange ganges vask.

 

Godt at vide:

Fremstillet af bomuld 80%, Polyamide 17%, Elastane 3%

Vaskes i maskinen ved 40 grader
Må ikke tørretumbles

 

 

MarMar New Born Rubetta Grey Melange

DKK 229,00

MarMar New Born Rubetta Grey Melange

Marmars sød slå om heldragt til de helt små, med bindebånd og trykknapper i siden som gør det nemt at få dragten på babyen. Dragten fra MarMar er i grå passer både til små drenge og piger

 

Materiale

 

Godt at vide

  • Kan vaskes ved 30 grader
  • Kan stryges ved lav varme
  • Må ikke tørre tumbles

Cam Cam stofble nude

DKK 45,00

Køb 5 valgfrie stofbleer til 200,- kr fra Cam Cam og Filibabba. Rabatten fratrækkes automatisk i kassen.

Cam Cam stofble nude

Stofbleer er uundværlige for enhver mor, og nu kan du få de helt rigtige til dig og din baby fra Cam Cam. her i farven nude

Materiale

100% økologiske, GOTS-certificeret bomuld

Mål

70 x 70 cm

Hevea sut med krone i naturgummi (rund)

DKK 49,95

Hevea sut med krone i naturgummi

Flot sut i 100% naturgummi fra Hevea træer. Sutten er med rund sut og har fine udskæringer med kroner, som også forebygger at der dannes vakuum mellem sut og barnets mund. Selve formen på sutten gør at der er plads til barnets næse og hage uden at genere.

 

Materiale

100% Natur gummi

 

Godt at vide

  • Kan sterilliseres med kogende vand i op til 1 minut.
  • Fri for Pvc, BPA, Pthalater og kunstige farvestoffer

 

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

Hvordan får jeg rabatten på min baby startpakke?

Alt du skal gøre for at opnå rabatten på babypakker er at ligge 4 varer fra de ovenfor nævnte kategorier i kurven, hvorefter din rabat trækkes automatisk inden betaling i kassen.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.